Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | HEYNICK’S HOEK | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

MANNENMOND VROUWENMOND

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Dr. Frank Heynick
Belangrijke opmerkingen
De Amerikaanse medisch-dentaal historicus, heeft zo'n vijfhonderd artikelen en een aantalboeken gepubliceerd. Alvorens in Groningen tot doctor inde geneeskunde te promoveren, studeerde hij industriëlevormgeving, geschiedenis, taalwetenschap en psychologie.Hij doceert aan New York University
Man of vrouw? Bij demens is datmeestalmeteen aan het gezicht te zien. Maar hoe en waaromzijn deze verschillen in de evolutie ontstaan? En welke invloed heeft deze ontwikkeling gehad op de vormvan ons huidige gebit?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Stoppen en doorgaan

OriginalPaper

Herworteld