Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | Forum | Uitgave 2/2010

Tijdschrift voor Psychotherapie 2/2010

Manifest: de academische inbedding van de psychotherapie versterken!

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 2/2010
Auteurs:
H. Bom, S. Colijn, J. Van Lawick, M. Thunnissen, R. Verheul
Belangrijke opmerkingen
dr. h. bom, vrijgevestigd klinisch psycholoog/systeemtherapeut.dr. s. colijn, psychotherapeut en klinisch psycholoog, is werkzaam bij Rivierduinen/Jelgersma te Oegstgeest als hoofd onderzoekslijn persoonlijkheidsstoornissen en bij PDO-GGz Leiden/Rotterdam als hoofdopleider psychotherapie.drs. j. van lawick, klinisch psycholoog/psychotherapeut, is werkzaam bij het Lorentzhuis te Haarlem als hoofd opleidingen.dr. m. thunnissen, psychiater, is werkzaam als A-opleider en Hoofd programma Persoonlijkheidsstoornissen bij GGZWNB in Bergen op Zoom.prof. dr. r. verheul, hoogleraar Persoonlijkheidsstoornissen (UvA), is werkzaam bij PC De Viersprong te Halsteren als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Tijdschrift voor Psychotherapie 2/2010 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

OriginalPaper

Inleiding