Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Journaal | Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016

Manieren om urine op te vangen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2016
Auteur:
Tobias Bonten

Samenvatting

Diagnostiek van urineweginfecties is een dagelijkse handeling in de huisartsenpraktijk. Maar hoe kan urine het beste worden opgevangen? Vervuiling van de urine kan immers over­diagnostiek en -behandeling tot gevolg hebben. Nieuw onderzoek maakt duidelijk dat de manier van urineopvang niet uitmaakt voor de diagnostische accuratesse.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016 Naar de uitgave