Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | Belicht | Uitgave 2/2010

Podosophia 2/2010

Maand van de Voet 2010

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 2/2010
Auteur:
Janneke Teerling
Belangrijke opmerkingen

Tekst

Janneke Teerling, pr-commissie NVvP
Hebt u naar aanleiding van deze informatie nog vragen dan kunt u contact opnemen met: Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), Ilse Reinders (contactpersoon pr-commissie), Noordse Bosje 18 Hilversum, e-mail: pr@podotherapie.nl, tel.: 035-6246388, website: www.​podotherapie.​nl.

Samenvatting

Dit jaar organiseert de Fédération International des Podologues (FIP), gevestigd in Parijs, in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) het wereldcongres dat van 13 tot 15 mei 2010 gehouden wordt in de RAI in Amsterdam. Het wereldcongres wordt elke drie jaar georganiseerd waarbij wereldwijd aandacht wordt besteed aan het belang van een goede voetverzorging.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Podosophia 2/2010 Naar de uitgave