Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Uitgave 11/2014

Tandartspraktijk 11/2014

Losgeraakte frontbrug

Eenvoudig protocolletje gevraagd

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2014
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

Op websites van tandartsen wordt veelal optimistisch gedaan over het omgaan met tegenslagen. Zo kan de patiënt lezen dat als een kroon of brug onverhoopt loskomt, hij niet hoeft te wanhopen. ‘Wanneer een kroon of brug loskomt kunnen we die in de meeste gevallen weer opnieuw vastzetten’, zo wordt de patiënt gerustgesteld. Deze zal zich hierna niet meer afvragen of het wetenschappelijk gezien wel verantwoord is om een losgeraakte kroon of brug weer te cementeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2014

Tandartspraktijk 11/2014 Naar de uitgave