Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

11-09-2017 | Uitgave 7-8/2017

Bijblijven 7-8/2017

Loopbaanbegeleiding: APK (ver)ken jezelf

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 7-8/2017
Auteur:
Drs. Monique A. J. M. Loo

Samenvatting

De uitdaging van de huisarts is niet alleen dat hij optimale huisartsenzorg levert, maar ook dat hij optimale zorg levert aan zichzelf. Periodiek een pas op de plaats maken door middel van loopbaanscreening kan dienen als een vorm van persoonlijke APK om inzetbaarheid en zingeving te waarborgen. Deze bijdrage schetst binnen de context van de huisarts hoe werktevredenheid van invloed is op het ‘dokteren’, welke loopbaanvragen kenmerkend zijn voor huisartsen, hoe levensloopfasen een rol kunnen spelen in de ontwikkeling, hoe loopbaanbegeleiding voor de huisarts zich in Nederland ontwikkelde en welke middelen de hedendaagse huisarts daartoe ten dienste staan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7-8/2017

Bijblijven 7-8/2017 Naar de uitgave

OriginalPaper

Teamcoaching