Skip to main content
main-content
Top

26-03-2011 | Nieuws

Longen luisteren

Aan de longen kunnen horen wat er aan de hand is. Dit staat onder meer op het programma tijdens een mini symposium voor nurse practitioners/verpleegkundig specialisten chronische zorg in het verpleeghuis. Ook is er een discussie over hun positionering.

Het mini-symposium wordt op 26 mei 2011 in Lelystad gehouden. Onderwerpen zijn ‘Het herkennen en interpreteren van longgeluiden’ door longspecialist drs. T. Verhage en ‘Afwijkend labonderzoek en de gevolgen van de behandeling door medicatie hierbij’ door drs. P. Hofstra specialist ouderengeneeskunde.

Ook is er een discussie onder leiding van Aart Eliens over de positionering van de verpleegkundig specialist binnen het verpleeghuis en wat zijn of haar verantwoordelijkheden zijn.

Voor het mini symposium zijn accreditatiepunten aangevraagd. Deelname kost € 35,- (incl. lunch). Aanmelden via r.mulder@gmail.com.

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.