Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | De stelling | Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018

Liefdevolle zorg kan nooit een functie-eis zijn

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2018
Auteur:
Gerke de Boer
Belangrijke opmerkingen
Gerke de Boer is verpleegkundige; hij is zelfstandig werkzaam als trainer en coach.

Samenvatting

U heeft onze vorige staatssecretaris vast wel eens horen zeggen dat we in die verpleeghuizen naar de wensen en verlangens van onze bewoners moeten luisteren. De publieke opinie heeft zich daar pontificaal achter geschaard en daarmee zitten we nu min of meer met de opdracht opgezadeld om niet alleen naar die wensen en verlangens te luisteren, maar ze ook te realiseren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

Denkbeeld 5/2018 Naar de uitgave

Onder de loep

De weg kwijt?