Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019

Lezen/kijken/zoeken

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Een informatief boekje voor de praktijkondersteuner (ook de mannelijke), en interessant en helpend voor de vrouw. Maar een boek recenseren dat pretendeert dat vrouwen zich in 30 dagen beter kunnen voelen, is wellicht gewaagd. Praktijkondersteuners weten maar al te goed dat er in ons lichaam ruim 50 hormonen voorkomen. Toch is het goed om hierover te lezen en de hormonen onder de loep te nemen die er het meest toe doen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

Redactioneel

Gezond leven

Kennisquiz

Antwoorden