Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Lezen/kijken/zoeken

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Het boekje LEAN in de huisartsenpraktijk is een praktische gids voor huisartsen, praktijkmanagers en/of praktijkverpleegkundigen met een managementtaak. Het is geschreven door een huisarts (Ulirch Schultz), een LEAN-consultant (Margareth Heuveling) die vooral werkzaam is binnen de gezondheidszorg en een verpleegkundige (Maud van Vlerken) die werkzaam was binnen de huisartsenpraktijk van Schultz en een grote rol heeft gespeeld in het LEAN inrichten van de praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Onderzoek voeding bij ouderen

Extra zuivelinname zinvol bij ouderen?

Kennisquiz

Weet je dit?

Floris column

Zelfzorg

Interview hester meindertsma

‘Never a dull moment’ in de polder