Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 1/2011

Psychopraktijk 1/2011

Leven met chronische hoofdpijn

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Alexandra de Bruijn-Kofman
Belangrijke opmerkingen
klinisch psycholoog/gz-psycholoog

Abstract

Deze bijdrage is bestemd voor mensen die al langere tijd last hebben van hoofdpijn en bij wie de diagnose spanningshoofdpijn, migraine of een combinatie van deze twee hoofdpijnsoorten is gesteld. In de verschillende paragrafen ga ik in op de symptomen van spanningshoofdpijn en migraine, het ontstaan en de gevolgen van hoofdpijn, het beloop van de klacht en de betekenis voor de omgeving. Tenslotte komen verschillende behandelingsvormen aan bod en de wijze waarop je de draad weer kunt oppakken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Psychopraktijk 1/2011 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel