Skip to main content
main-content
Top

08-05-2011 | Nieuws

Leukste ziekenhuis-verkiezing

Naast alle verkiezingen die er al bestaan komt nu een verkiezing �Het leukste ziekenhuis om te werken�. Deze Nationale Zorg Jaarpijs wordt op 1 november uitgereikt.

Verpleegkundigen kunnen zich tot 15 augustus aanmelden. De prijsuitreiking is tijdens het Nationale Zorg Jaarprijs Gala. V&VN-voorzitter Marian Kaljouw is vakjuryvoorzitter voor de Nationale Zorg Jaarprijs ‘Het leukste ziekenhuis om in te werken’.

V&VN spreekt van de ‘meest prestigieuze zorgprijs van Nederland’. De organisator wil hiermee de sector in de schijnwerpers zetten. De prijs kent vakjuryprijzen, publieksprijzen en zorgprofessionalprijzen.

De Nationale Zorg Jaarprijs wil een bijdrage leveren aan kennisverbreding en wil als inspiratiebron dienen voor bijzondere prestaties binnen de zorg.

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.