Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2017 | Lesa | Uitgave 6/2017

Huisarts en wetenschap 6/2017

LESA Zorg voor kwetsbare ouderen

Zorg op maat centraal

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 6/2017
Auteur:
Lisette Verlee
Belangrijke opmerkingen
Lisette Verlee, namens de werkgroep LESA Zorg voor kwetsbare ouderen
Correspondentie: l.verlee@nhg.org • Belangenverstrengeling: niets gemeld.
De LESA Zorg voor kwetsbare ouderen is ontwikkeld in het kader van het Nationaal Programma Ouderenzorg met subsidie van ZonMw. Vertegenwoordigers van de specialisten ouderengeneeskunde, sociaal werkers en ouderen namen deel aan de werkgroep. De werkgroep LESA Zorg voor kwetsbare ouderen bestond uit: Verlee E, Van der Sande R, Abel R, Brandon S, De Groot J, Quist-Anholts GWL, Rijnbeek CM, Van Bruchem-Steen Redeker H, Wilbrink N, Wisselink H, De Bont M, Vriezen JA.

Samenvatting

Bied kwetsbare ouderen zorg op maat die aansluit bij hun wensen en behoeften. Kijk daarbij naar de persoonlijke context. Bespreek afspraken tussen huisarts, wijkverpleegkundige en de desbetreffende oudere in een multidisciplinair overleg en leg dit vast in een gezamenlijk zorgplan. Dat zijn de belangrijkste boodschappen van de landelijke eerstelijns samenwerkingsafspraak (LESA) over kwetsbare ouderen. NHG en V&VN maakten deze samenwerkingsafspraak gezamenlijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Huisarts en wetenschap 6/2017 Naar de uitgave