Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | Ten geleide | Uitgave 3/2019

Kind & Adolescent Praktijk 3/2019

Leren van casussen

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2019
Auteur:
Marike Serra
'Leren van casussen' is het buzz- woord in de Jeugdhulp. Je vindt het als speerpunt in vrijwel elk transformatieplan van iedere regio. We bespreken casuïstiek met elkaar, in expertteams, aan ontwikkeltafels of in reflectiebijeenkomsten en willen daarvan leren. Een mooie ambitie, want je kunt er inderdaad veel van leren: wat er mis ging, waar dat aan lag, wat er anders had gekund. En natuurlijk wat er goed ging en waarom. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Kind & Adolescent Praktijk 3/2019 Naar de uitgave

nader onderzoek gewenst

Dwang en trauma

Evidentieel

TEGENWIND

Artikel

Mees