Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Interview | Uitgave 3/2014

Bijzijn XL 3/2014

Leren in verschillende loopbaanfases

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 3/2014
Auteur:
Aliëtte Jonkers
Belangrijke opmerkingen
Tekst: Aliëtte Jonkers, medisch (wetenschaps) journalist. Zij schrijft artikelen voor medische vaktijdschriften, websites en uitgeverijen.
Beeld: Vincent Boon Photography
Leren op de werkplek: je doet het elke dag als verpleegkundige. Maar leren jonge verpleegkundigen anders dan oudere verpleegkundigen? En is er voor de ‘oude rotten in het vak’, die alles al gezien hebben in hun loopbaan, eigenlijk wel voldoende relevante scholing? Inge Pool, beleidsadviseur bij het Opleidingscentrum van het UMC Utrecht, doet een promotieonderzoek naar dit onderwerp. Wat blijkt: oudere verpleegkundigen zijn niet minder gemotiveerd om te leren dan hun jongere collega’s. Ze maken soms alleen andere keuzes.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Bijzijn XL 3/2014 Naar de uitgave

Meet the family

Structuur aanbrengen