Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-11-2019 | Ondernemen | Uitgave 4/2019

Podosophia 4/2019

Leidinggeven aan millennials en generatie Z

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 4/2019
Auteur:
Thalita G. M. Smit-Cornelder

Samenvatting

Millennials zijn de nieuwkomers op de arbeidsmarkt, die langzaam maar zeker een steeds groter aandeel in de praktijk gaan vormen. De waarden en kenmerken van deze generatie wijken sterk af van die van de eerdere generaties, die nu veelal op leidinggevende posities zitten. Dit kan leiden tot wederzijds onbegrip en personeelsverloop. Millennials zorgen voor andere inzichten en daar kan een bedrijf zijn voordelen mee doen. Wie goed kan inspelen op de waarden en drijfveren van de jongere generaties heeft dus een streepje voor. In dit artikel kijken we niet alleen naar de millennials, maar blikken we ook kort vooruit naar de generatie Z die binnen twee jaar de arbeidsmarkt betreedt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Podosophia 4/2019 Naar de uitgave