Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Uit de praktijk | Uitgave 2/2017

Kind & Adolescent Praktijk 2/2017

Lef

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2017
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Anneke Eenhoorn is klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut, werkzaam bij Parlan/De Praktijk. Zij gunt ons een inkijkje in haar praktijkervaringen met kinderen en ouders.

Samenvatting

Er staan dranghekken bij de uitgang van het station. Overal liggen plastic bekertjes.
Ondanks het lenteweer ruikt het onfris naar verschraald bier, braaksel en poep. Bij de deur van De Praktijk ligt hooi. Dan daagt er iets. Het zijn de restanten van Paasvee, het eendaagse carnaval van West-Friesland. Eerst staat het stadsplein vol levend vee en als de meeste dieren zijn verhandeld, komen er hordes mensen die zich als beesten gaan gedragen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Kind & Adolescent Praktijk 2/2017 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gezien en gelezen