Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Implementatie | Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019

Lean werken door TWI

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Ulrich Schultz, Margareth Heuveling
Belangrijke opmerkingen
Ulrich Schultz Huisarts en Lean-consulent
Margareth HeuvelingLean-consulent

Samenvatting

Training Within Industry (TWI) is in fabrieken een beproefde methode om op een efficiënte en gestandaardiseerde wijze processen aan te leren. De TWI-methode is ook toepasbaar op de consultvoering, bijvoorbeeld van praktijkondersteuners. Het doel is de consultvoering gestructureerd en efficiënt te laten verlopen, waardoor er minder werkdruk wordt ervaren en het risico op een burn-out kleiner wordt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Redactioneel

Gezond leven