Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Werk in uitvoering | Uitgave 2/2019 Tijdelijk gratis!

Werk in uitvoering
Kind & Adolescent Praktijk 2/2019

Lastige leerlingen

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2019
Auteurs:
Jan Bijstra, Anke de Boer, Bruno Emans, José Van Der Hoeven, Christy Tenback, Tamara Wally
Belangrijke opmerkingen
over de auteurs Dr. J. Bijstra is psycholoog en onderzoekscoördinator bij RENN4; dr. A. de Boer is universitair hoofddocent aan de RuG; dr. B. Emans, psycholoog en onderzoeker bij de CED-Groep; dr. José van der Hoeven is onderzoekscoördinator bij de CED-Groep; C. Tenback MSC is onderwijskundige en onderwijsadviseur bij RENN4; drs. T. Wally is psycholoog en ontwikkelaar bij de CED-Groep. E: j.bijstra@renn4.nl.
Externaliserend leerlinggedrag levert leraren stress op en verlies van plezier in lesgeven. Ook heeft het negatieve invloed op het klassenklimaat. Toch kun je als leraar wel degelijk iets doen om dit soort gedrag te stoppen. Welke handelingen kun je het beste inzetten? ...

Tijdelijk gratis - maak gebruik van dit unieke aanbod.

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Kind & Adolescent Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

uit de praktijk

Hoofd en hart