Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Wonen & mobiliteit | Uitgave 2/2018

Geron 2/2018

Langer thuis in een Slow City

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 2/2018
Auteurs:
Denise Walraven, Annemieke van der Kooij
Belangrijke opmerkingen

Over de auteur(s)

Denise Walraven is senior beleidsadviseur voor de gemeente Rotterdam. Annemieke van der Kooij is programmamanager voor de gemeente Rotterdam. Contact: ah.vanderkooij@Rotterdam.nl

Samenvatting

Het aandeel ouderen in Nederland neemt toe. Dit is een gegeven waar we met elkaar invulling aan moeten geven. Waar onze steden en wijken lange tijd zijn ingericht op gezinnen, waar ons beleid veel heeft ingezet op jeugd, waar het tempo van onze steden de vaart van yuppen volgt, zal een veranderende samenstelling van de bevolking iets anders vragen van de stad: een stad met meerdere tempo’s.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Geron 2/2018 Naar de uitgave

Thema zorg en ondersteuning aan arbeidsmigranten

Transitie van familiezorg naar gedeelde zorg

Arbeid & inkomen

Persoonlijk pensioen