Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | LESA | Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016

Landelijke Eerstelijns Samenwerkings Afspraak Kindermishandeling (eerste herziening)

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2016
Auteurs:
L de Vries, B Allessie, M Kamphuis, Klein Ikkink AJ, S Lo Fo Wong, IMB Russel, J Schoonenberg, JA Vriezen
Belangrijke opmerkingen
De Vries L, Allessie B, Kamphuis M, Klein Ikkink AJ, Lo Fo Wong S, Russel IMB, Schoonenberg J, Vriezen A. Landelijke Eerstelijns Samenwerkings Afspraak Kindermishandeling (eerste herziening). Huisarts Wet 2016;59(9):S1-S12.De LESA Kindermishandeling is geactualiseerd ten opzichte van de vorige versie (Landelijke Eerstelijns Samenwerkings Afspraak Kindermishandeling, Huisarts Wet 2010;53(8):S15-S20.

Samenvatting

Aanleiding tot de herziening van deze LESA was de aanpassing van de KNMG-meldcode en de uitbreiding hiervan met de kindcheck,1 alsmede de invoering van de nieuwe Jeugdwet waardoor de gemeenten sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk zijn voor de Jeugdzorg.2

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016 Naar de uitgave