Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Proefschriftbespreking | Uitgave 7/2014

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 7/2014

Lage en gecombineerde blootstelling aan chemische en biologische agentia en risicoperceptie: nieuwe uitdagingen in de bedrijfsgezondheidskunde?

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 7/2014
Auteur:
Ulrik van Soom
Belangrijke opmerkingen
Ramona Hambach. Promotoren: prof. dr. M. van Sprundel en prof. dr. P. D’Haese. Universiteit Antwerpen, België, 10 juni 2013.
Vragen?
Voor meer informatie of verdere vragen kunt u contact opnemen met Ramona Hambach, MD, PhD Vakgroep Epidemiologie en Sociale Geneeskunde, Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen, Universiteit Antwerpen, België. E-mail: ramona.hambach@uantwerpen.be.

Samenvatting

Het aantal chemische stoffen waaraan mensen afgelopen 100 jaar waardoor miljoenen werknemers dagelijks blootgesteld worden. Hoge blootstelling aan chemische stoffen komt nog zelden voor in de meeste geïndustrialiseerde landen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2014

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 7/2014 Naar de uitgave

Lezersforum

Repliek