Skip to main content
main-content
Top

18-05-2015 | Nieuws

Meld je aan voor de Anna Reynvaan Lezing 2015

Hoe betrek je de familie bij de zorg? Die vraag staat centraal bij de zeventiende Anna Reynvaanlezing op donderdag 28 mei 2015 in de Stadsschouwburg van Amsterdam. Vanaf dit jaar is VUmc mede-organisator van de jaarlijkse Anna Reynvaan Lezing. Meld je nu aan om de lezing gratis bij te wonen.

De spreker van dit jaar, professor Martha Curley, is hoogleraar Verplegingswetenschappen aan de University of Pennsylvania School of Nursing in Philadelphia. Ze richt zich met haar onderzoek op participatie van familie bij de zorg in het ziekenhuis.

 
Curley werkte mee aan de ontwikkeling van het Synergy Model for Patient Care. In dit model wordt sterk de nadruk gelegd op de relatie van verpleegkundigen met zowel de patiënt als diens naasten. Curley schreef ondermeer “Synergy: The Unique Relationship Between Nurses and Patients”, waarvoor ze de Best of Book Award kreeg. Ze werd in 2012 benoemd tot Distinguished Research Lecturer van de American Association of Critical-Care Nurses (AACN). Naast haar onderwijstaken is prof. Curley ook verbonden als ‘nurse scientist’ aan het Children's Hospital in Boston.

 
De Anna Reynvaan Lezing 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:
- VUmc
- Bijzijn XL
- Hogeschool van Amsterdam / Amsterdam School of Health Professions
- Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland

 

Meld je hier aan.

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.