Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

08-07-2019 | Casuïstiek | Uitgave 8/2019

Huisarts en wetenschap 8/2019

Laat ontstaan lymfoedeem na mammacarcinoom: overweeg recidief

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2019
Auteur:
Janita Minderhoud-Oudenaarden
Belangrijke opmerkingen
Minderhoud-Oudenaarden JG. Laat ontstaan lymfoedeem na mammacarcinoom: overweeg recidief. Huisarts Wet 2019;62(8):44-7. DOI:10.1007/s12445-019-0220-x.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Lymfoedeem komt veel voor na de behandeling van een mammacarcinoom. De behandeling bestaat uit lymfoedeemtherapie, zoals beschreven in de richtlijn Lymfoedeem. Maar als het lymfoedeem pas jaren na de diagnose mammacarcinoom optreedt, moet u beducht zijn op een recidief van het mammacarcinoom.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2019

Huisarts en wetenschap 8/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws