Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Boekbespreking | Uitgave 3/2018

Geron 3/2018

Kwetsbaar en eenzaam

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2018
Auteur:
Eric Schoenmakers
Belangrijke opmerkingen

Over de auteur

Eric Schoenmakers is docent en onderzoeker aan de opleiding Toegepaste Gerontologie – Age-friendly design and innovation, Fontys Hogeschool voor Mens en Gezondheid, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie, NVG-KNOWS, en tevens redactielid van Gerōn.

Samenvatting

Cretien van Campen, Frieke Vonk en Theo van Tilburg (red.) (2018). Kwetsbaar en Eenzaam? Risico’s en bescherming in de ouder wordende bevolking. Den Haag: Sociaal Cultureel Planbureau (124 pagina’s, gratis te downloaden via www.​SCP.​nl ).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Geron 3/2018 Naar de uitgave

Participatie & ontwikkeling

Lang leve leren, een leven lang!

Gezondheid & zorg

Oud? Dat zijn de anderen