Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2018 | Opinie | Uitgave 5/2018

GZ - Psychologie 5/2018

Kwaliteitsstandaarden als keuzehulp

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 5/2018
Auteur:
Sebastiaan Baan
Belangrijke opmerkingen
Deze rubriek biedt ruimte voor discussie over heikele of actuele onderwerpen. Wilt u reageren of een eigen opinie insturen? Mail dan naar r.pilkes@bsl.nl
Sebastiaan Baan was directeur van het NKO. Daarvoor werkte hij bij het programma Zichtbare Zorg van het Ministerie van VWS en de IGZ. Bij het College voor Zorgverzekeringen deed hij ervaring op in de opbouw van het kwaliteitsinstituut. Ook werkte hij korte tijd voor het Landelijk Platform GGz. Op 1 januari 2019 start hij als directeur van Arkin Basis GGZ.

Samenvatting

Op 18 juni diende het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz ggz-kwaliteitsstandaarden in bij het Register van Zorginstituut Nederland. Voldoen de standaarden aan de criteria van het Toetsingskader, dan neemt het Zorginstituut deze op in het Register, als norm voor goede zorg. Wat kun je als psycholoog met deze standaarden?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2018

GZ - Psychologie 5/2018 Naar de uitgave

Nieuws uit de wetenschap

Nieuws uit de wetenschap