Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Denkbeeld 2/2008

01-04-2008 | Kleinschalig koken in de praktijk (3)

Kwaliteit is kwetsbaar

Kleinschalig koken bij Simnia in Domburg

Auteur: Frank Pol

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 2/2008

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Bij zorgcentrum Simnia in Domburg is men niet over één nacht ijs gegaan bij de invoering van kleinschalig wonen én koken. En dat is terug te zien in de huidige praktijk. Maar bij Simnia beseffen ze ook heel goed dat handhaving van de kwaliteit een bovengemiddelde inzet en voortdurende aandacht van het personeel vraagt.
Metagegevens
Titel
Kwaliteit is kwetsbaar
Kleinschalig koken bij Simnia in Domburg
Auteur
Frank Pol
Publicatiedatum
01-04-2008
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 2/2008
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03076593

Andere artikelen Uitgave 2/2008

Denkbeeld 2/2008 Naar de uitgave