Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2012 | achter het nieuws | Uitgave 10/2012

Mednet 10/2012

Kwaliteit centraal op Ordecongres

Tijdschrift:
Mednet > Uitgave 10/2012
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Het Kwaliteitscongres van de Orde vindt plaats op 9 november, in de Domus Medica in Utrecht. Tijdens het programma wordt ook de officiële aftrap gegeven voor de Mednet Topartsenverkiezingen 2012. Medisch specialisten kunnen tijdens het congres workshops volgen. In plenaire sessies is er ruimte voor discussie, zo vraagt dagvoorzitter Frénk van der Linden aan voorzitters van de wetenschappelijke verenigingen wat zij zouden doen als zij de minister van VWS zouden zijn en er is een debat tussen medisch specialisten en journalisten. Opgeven kan tot en met maandag 5 november op: www.​kwaliteitskoepel​.​nl.​
Tijdens het derde Kwaliteitscongres van de Orde van Medisch Specialisten, dat op 9 november wordt gehouden, staat niet alleen kwaliteit, maar ook transparantie centraal. Volgens Marcel Daniëls, voorzitter Raad Kwaliteit van de Orde, is het belangrijk dat medisch specialisten zélf naar buiten treden met hun verhaal over kwaliteit. “Er is genoeg te vertellen.”

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2012

Mednet 10/2012 Naar de uitgave

wandelgangen

keerpunt