Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Selectief | Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011

Korte implantaten

Implantologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2011
Auteur:
Dr. J. J. R. Slater Huddleston
Implantologie in klinische situaties waarbij de verticale bothoogte beperkt is, is lastig omdat er nu eenmaal bot nodig is om het implantaat te laten osseoïntegreren. Naast de bestaande technieken, zoals bottransplantaten, guided bone regeneration, sinuslift, distractieosteogenese, chirurgische verplaatsing van nervus alveolaris inferior en het gebruik van zygoma-implantaten, lijkt er een interessant en simpel alternatief in opmars. Er komen namelijk steedsmeer aanwijzingen dat korte implantaten geschikt zijn voor toepassing in klinische situaties waarbij de verticale bothoogte beperkt is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2011

Tandartspraktijk 12/2011 Naar de uitgave

Praktijkhygiëne: Regels Gebaseerd Op ‘Best Practice’ Tandheelkunde

De weg naar steriel instrumentarium