Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Bijzijn 2/2011

01-05-2011 | ACTUEEL

KOOKBOEK VOOR MENSEN MET MS

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Bijzijn | Uitgave 2/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

MS-verpleegkundige en verpleegkundig specialist Astrid Slettenaar heeft het kookboek Koken met smaak geschreven voor mensen met multiple sclerose. Naast gemakkelijke en snelle recepten staan er tips in en wordt er aandacht besteed aan praktische hulpmiddelen voor tijdens het koken.
Metagegevens
Titel
KOOKBOEK VOOR MENSEN MET MS
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-05-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Bijzijn / Uitgave 2/2011
Print ISSN: 1871-7268
Elektronisch ISSN: 1876-4924
DOI
https://doi.org/10.1007/s12415-011-0042-z

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Bijzijn 2/2011 Naar de uitgave