Skip to main content
main-content
Top

25-09-2011 | Nieuws

Kookboek voor mensen met een beperking

Het blad Tof!, een blad voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft een kookboek uitgebracht. In het boek staan recepten voor 60 gerechten die mensen met een verstandelijke beperking in 8 stappen moeten kunnen maken.

Het bijzondere is dat bij elke stap in het recept een foto met korte uitleg is geplaatst. De recepten staan verdeeld over 5 hoofdstukken met elk een eigen kleur. Er staan voorafjes, hoofdgerechten en toetjes in het boek. Maar ook hapjes voor een feest en gerechten voor een lekkere lunch. Het boek is gedrukt op A4-formaat en is in een ringbandvorm.

Het kookboek is gemaakt door de redactie van Tof!, een landelijk tijdschrift voor mensen met een verstandelijke beperking. Mensen die voor 31 december 2011 een abonnement op Tof! nemen, krijgen het kookboek cadeau. Andere geïnteresseerden kunnen het boek voor 15 euro kopen via www.mbwebshop.nl. De uitgave van het kookboek is mede mogelijk gemaakt door NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).

Neem hier een kijkje in het kookboek. Meer info, klik hier.

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.