Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 5/2016

01-05-2016 | Spectrum

Koken met de schijf van vijf

Auteur: Miljuschka Witzenhausen

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 5/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Daar is ie dan de nieuwe schijf van vijf. Ik vond het mooi om te zien hoeveel stof dat doet opwaaien. Ieder medium heeft er wel iets over gezegd of over geschreven. Dit was voor het eerst dat ik zo dicht bij het vuur zat aangezien ik nu chef ben bij 24kitchen. Ik werd gevraagd om mijn mening door RTL boulevard, zag mijn twitterfeed volstromen met reacties en ik mocht een filmpje maken voor online over de schijf van vijf.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School half jaarlicentie

Toon meer producten
Metagegevens
Titel
Koken met de schijf van vijf
Auteur
Miljuschka Witzenhausen
Publicatiedatum
01-05-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 5/2016
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/s12508-016-0061-y