Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | In de etalage | Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017

Knoop in je zakdoek

Begrip kweken via interactief schooltheater

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2017
Auteur:
Patrick Verhaest
Belangrijke opmerkingen
Tekst Patrick Verhaest
Meer informatie: Inge Dreesen (011/610 580 – inge@rusthuizenza.be); Marleen Custers (011/800 034 – marleen.custers@beverdijk.be).

Samenvatting

In het Vlaams-Limburgse Hamont-Achel sloegen de referentiepersonen dementie van de twee woonzorgcentra de handen in elkaar om kinderen te laten kennismaken met dementie. Met financiële steun van de stad gaan Marleen Custers (WZC Aan de Beverdijk) en Inge Dreesen (WZC Sint-Jan Berchmanstehuis) alle klassen van het derde leerjaar (groep 5) af met een interactief theater.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017 Naar de uitgave

Achter de voordeur

Dementie en de dokter

Pro & contra

Stelling

Hartenkreet

Gerustgesteld

Onder de loep

Stilte GRAAG!

De ervaringen in twee proeftuinen

Iedere Dag de Moeite Waard