Skip to main content
main-content
Top

19-09-2013 | Nieuws

KNGF organiseert voorlichtingsbijeenkomsten CKR

Het KNGF organiseert de komende maanden vijf bijeenkomsten over de aanpassing van het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Dat meldt de organisatie op haar website.

De bijeenkomsten vinden verspreid plaats over het land. De eerstvolgende bijeenkomst is op 23 september in Haarlem. Tijdens de bijeenkomst presenteren KNGF, verzekeraars en NPCF elk hun visie op het kwaliteitsbeleid. Daarnaast licht de KNGF het programma Kwaliteit in Beweging (KiB) toe. Dit programma voorziet in het verzamelen van kwaliteitsinformatie op de werkvloer. Volgens de vereniging gaat dit niet ten koste van het primaire proces.

 

In de aanloop naar de voorlichtingsbijeenkomsten, deden bestuursleden Henri Kiers en Harry Gosselink van de KNGF hun plannen alvast uit de doeken. Het semi-spontane promotiefilmpje is te bekijken op de website van de vereniging:

Onze productaanbevelingen

BSL Fysiotherapeut Totaal

Zoekt u casuïstiek over nekklachten of wilt u meer weten over lage rugpijn? Met dit online abonnement kunt u uw vakkennis optimaal bijhouden en uitbreiden. U krijgt toegang tot een groot aantal fysiotherapieboeken en geaccrediteerde online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's.