Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Kleinbeeld | Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens, Patrick Verhaest en Martin Smalbrugge. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

‘Die mensen hadden het heel gezellig, maar ik zag één Turks vrouwtje eenzaam in de hoek zitten. Ze deed niet mee met de spelletjes, want ze begreep niet wat de bedoeling was en sprak de taal niet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018 Naar de uitgave

Jobs tijding

Sterke mensen

Hartenkreet

Actief zijn