Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Bij het verschijnsel robots in de ouderenzorg zullen de meeste mensen denken aan de knuffelzeehond PARO. Maar inmiddels wordt er al meer met robots geëxperimenteerd en zal bredere toepassing ervan waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd zijn. Om daarop in te spelen hebben de Utrechtse instellingen voor verpleging en verzorging verenigd in de IVVU een zorgvernieuwingsproject opgezet rond robot ZORA.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017 Naar de uitgave

OriginalPaper

Voor ik het vergeet