Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Column | Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020

Klaar? Af?

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2020
Auteur:
Winnie the Poh
Klaar? Ja! Zo klaar als een klontje: gisteren heb ik mijn diploma praktijkondersteuner somatiek opgehaald. Sterker nog, sinds een paar maanden werk ik al als poh. Ik ren als een bezetene de eerste meters van mijn nieuwe loopbaan. Helemaal voorbereid door mijn stagebegeleiders. Onderworpen aan vragen. Getraind op bewaking van tijd en structuur in het consult. Positief gecoacht op mijn rustige gespreksvoering en op de oprechte interesse in de patiënt tegenover mij. Wat heb ik veel geleerd van hen. Ik noem maar wat: de mens achter de getallen blijven zien. Op ieder potje past een deksel, maar niet iedere patiënt past in een protocol. Zeker niet in de praktijk waar ik na mijn stage blijf werken. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020 Naar de uitgave

Journaal

journaal

Lezen/kijken/zoeken

De patiënt als mens

Lezen/kijken/zoeken

Gezond ouder worden

Kennisquiz antwoorden

Antwoorden