Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012

Kindertandheelkunde volgens de regels?

RUIMTE VOOR DIVERSE BEHANDELINZICHTEN EN -STRATEGIEËN

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2012
Auteur:
Mw. dr. M.C.M. van Gemert-Schriks
Belangrijke opmerkingen
tandarts pedodontoloog

Abstract

In juni werd deRichtlijn ‘Mondzorg voor jeugdigen’ gepresenteerd tijdens het jaarcongres van de NMT. Jarenlang is er door een diversiteit aan (mond)zorgverleners, allen inmeerdere ofmindere mate betrokken bij de (tandheelkundige) gezondheidszorg van jeugdigen, gewerkt aan dit document. Op verzoek van TP geeftMartine van Gemert-Schriks, die namens deNederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde (NVvK) zitting had in de werkgroep en aldus actief betrokken is geweest bij de totstandkoming van deze richtlijn, in het navolgende stuk haar visie op de richtlijn en beschrijft zij enkele kernpunten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012 Naar de uitgave

OriginalPaper

Mondklachten