Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Lezersvraag | Uitgave 4/2017

Standby 4/2017

Kindermishandeling en huiselijk geweld

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2017
Auteur:
Margot de Groot-Nievaart
Belangrijke opmerkingen
Voor lezersvragen kun je mailen naar redactiestandby@bsl.nl

Samenvatting

Tijdens een teamoverleg kwam de meldcode kindermishandeling aan bod. Een collega-assistent gaf aan dat ze ergens gelezen had dat er een nieuwe meldcode is. Helaas kan ze niet meer terugvinden waar ze dit gelezen heeft. Kunnen jullie vertellen of er een nieuwe meldcode is en wat deze code precies inhoudt?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Standby 4/2017 Naar de uitgave

Boek bespreking

Tandarts in de knel