Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Column | Uitgave 9/2014

Tandartspraktijk 9/2014

Keuze-architectuur

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2014
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
Arthur van Winsen, tandarts
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voert een algemene praktijk in Leiden.

Samenvatting

De tandarts haalde de laatste cementresten weg. Na het uitspoelen stelde de patiënt nog één vraag: ‘Kunt u mij zeggen wat ik vergoed krijg van mijn verzekering?’ De assistente logde in op de zorgverzekeringssite. ‘Ik zie dat u bent aangesloten op het online-programma Preventie Monitor. Maar die geeft aan dat de grafiek van uw poetsfrequentie lagere waarden laat zien dan gewenst, en dat die van uw suikergebruik en aantallen gerookte sigaretten per dag erboven liggen. U krijgt daarom in uw geval geen vergoeding voor uw kroon.’
Fictie of werkelijkheid?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2014

Tandartspraktijk 9/2014 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Van tandartsen voor tandartsen