Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2017 | Kennistoets | Uitgave 1/2017

Huisarts en wetenschap 1/2017

Kennistoets: vragen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 1/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

1. Van Riet et al. deden onderzoek naar de acceptatie van minitabletten door kinderen (1-4 jaar). Zij vergeleken minitabletten met poeders, suspensie en siroop. Zij concluderen dat de acceptatie van de minitablet het hoogst is. In een kolomdiagram laten zij de verschillende uitkomstparameters zien. Waarop scoort de minitablet in het diagram het hoogst?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Huisarts en wetenschap 1/2017 Naar de uitgave