Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2016 | Kennistoets | Uitgave 11/2016

Huisarts en wetenschap 11/2016

Kennistoets: vragen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
De kennistoets gaat over één artikel in dit nummer van H&W, namelijk: Kool M, Elshout G, Bohnen A, Koes B, Berger M. Betere zorg voor kinderen met koorts op de huisartsenpost. Huisarts Wet 2016;59(11):474-7. De toets is tevens gebaseerd op de herziene NHG-Standaard Kinderen met koorts. Huisarts Wet 2016;59(11):484-91. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van bronnen die daarbij aansluiten, zoals NHG-Standaarden, Farmacotherapeutisch Kompas en CBO-richtlijnen. De juiste antwoorden vindt u op pagina 532.

Samenvatting

1. Kool, et al. deden onderzoek naar de vraag: hoe rapporteren ouders aan de huisartsenpost (HAP) over hun kind(eren) met koorts en hoe betrouwbaar is deze rapportage? Wat kwam er uit hun onderzoek?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2016

Huisarts en wetenschap 11/2016 Naar de uitgave