Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Uitgave 12/2014

Tandartspraktijk 12/2014

Kán gebeuren …

Veiligheid op niveau

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2014
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

In de dagelijkse praktijk treden incidenten op die iedere tandarts wel eens meemaakt. Een bekend voorbeeld is het afbreken van een vijltje, waarover ook de tuchtcolleges oordelen dat het tot de categorie ‘kan gebeuren-incidenten’ behoort. Ook het inslikken van een kroon of van een coverscrew valt in deze categorie. Het beschadigen van de mondbodem met de draaiende boor is eveneens zo’n incident waarvan tandartsen tegen elkaar zeggen: ‘Kan gebeuren.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2014

Tandartspraktijk 12/2014 Naar de uitgave

Product nieuws

Ionostar molar

Redactioneel

David en goliath

Reconstructieve plastische parodontale chirurgie

Bindweefseltransplantaten