Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Risicovol of roekeloos | Uitgave 1/2017

Tandartspraktijk 1/2017

Just culture

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts niet praktiserend. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

Vanuit aansprakelijkheidsoogpunt is het relevant om vast te stellen of een tandarts verwijtbaar heeft gehandeld. Alleen dan is de tandarts namelijk aan te spreken voor de financiële gevolgen van de verwijtbaarheid. Maar als de patiënt wil dat een hem overkomen schadelijk voorval niet opnieuw bij een ander gebeurt, is het nodig om inzicht te krijgen in de oorzaken van dit voorval.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

Tandartspraktijk 1/2017 Naar de uitgave

Epa-casus voor restauratieve tandheelkunde

Uitgebreide reconstructie met observatieperiode