Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2014 | Gelezen | Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014

Judith Cohen, Anthony Mannarino & Esther Deblinger (red.) (2012). Trauma-Focused CBT for children and adolescents: treatment applications. New York: Guilford Press. 308 p., € 38,95

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 3/2014
Auteurs:
Nina Verduijn, Manon Vincken
Belangrijke opmerkingen
n. verduijn (gz-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog) en m. vincken (klinisch psycholoog) zijn werkzaam op de kinder- en jeugdafdeling van Orbis Geestelijke Gezondheidszorg te Sittard-Geleen.

Samenvatting

Traumatische ervaringen, de gevolgen van psychotrauma en de behandeling ervan krijgen de laatste jaren steeds meer aandacht in de media. Denk bijvoorbeeld aan de seksueel misbruikte kinderen van kinderdagverblijf Het Hofnarretje, Syrische vluchtelingen en veteranen van vredesmissies met posttraumatische stressstoornis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 3/2014 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Abstract

Summaries