Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Journaal | Uitgave 2/2018

TPO - De Praktijk 2/2018

Journaal

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Journaals zijn korte berichten over onderzoeken of andere actuele zaken die interessant zijn voor praktijkverpleegkundigen/-ondersteuners.

Samenvatting

Patiënten die via een patiëntportaal hun medische gegevens willen bekijken, komen vaak jargon en afkortingen tegen. Ook de indeling van de informatie is niet altijd duidelijk. Sommige patiënten kunnen daarmee moeilijk uit de voeten. Daarom bracht het NIVEL mogelijke verbeteringen van patiëntportalen in kaart voor mensen met lage gezondheidsvaardigheden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

TPO - De Praktijk 2/2018 Naar de uitgave