Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017

Journaal

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Journaals zijn korte berichten over onderzoeken of andere actuele zaken die interessant zijn voor praktijkverpleegkundigen/- ondersteuners.

Samenvatting

Al meer dan een eeuw is de gouden standaard voor niet-invasief meten van de bloeddruk de methode van Riva-Rocci Korotkoff. Het is nu ook mogelijk niet-invasieve bloeddrukmetingen te doen die de centrale bloeddruk weergeven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017 Naar de uitgave

Kennis nhg-standaard het soa-consult

Uitgelicht NHG-Standaard Het soa-consult

Educatie probleemgedrag bij dementie

Probleemgedrag bij dementie

Redactioneel

Individuele zorg

Floris column

Verandering

Interview leonie bosch

Nog zoveel te ontwikkelen

Casus astma-copd-overlapsyndroom

Veel mensen met COPD hebben ook astma