Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Journaal | Uitgave 4/2010

TPO - De Praktijk 4/2010

Jeuk krijg je ervan!

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2010
Auteur:
Charlotte Dorren
Constitutioneel eczeem komt vaker voor bij kinderen van slimme ouders. In twee crosssectionele onderzoeken concluderen Oostenrijkse onderzoekers dat van de groep kinderen van hoogopgeleide ouders 41% kans op eczeem had, tegen 18% van de groep kinderen met lageropgeleide ouders. Vooral de opleiding van de moeder speelt een rol.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

TPO - De Praktijk 4/2010 Naar de uitgave

EditorialNotes

Kritisch genoeg?