Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Binnenkijken bij… | Uitgave 3/2014

Standby 3/2014

Jeugdtandverzorging Amsterdam

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2014
Auteur:
Lienke Neef
Belangrijke opmerkingen
Wil jij ook eens met je praktijk (als tandarts of assistent) in de rubriek “Binnenkijken bij…”, mail dan naar: redactiestandby@bsl.nl.

Samenvatting

Voor de rubriek binnenkijken bij… mocht ik een ochtend meekijken met directeur Onno Kouwenberg bij Jeugdtandverzorging Amsterdam. Een inspirerende ochtend bij een stichting die veel omvangrijker is dan ik verwacht had. En zeer noodzakelijk, want er blijkt een groep kinderen buiten de boot te vallen wat mondzorg betreft.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Standby 3/2014 Naar de uitgave