Skip to main content
Top

08-05-2011 | Nieuws

Jeroen Bosch promoot nieuwe locatie met bustoer

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in �s-Hertogenbosch start 12 mei met een bustoer door het hele verzorgingsgebied. Zo wil het ziekenhuis de aandacht vestigen op de ingebruikname van de nieuwe locatie, zo maakt de instelling bekend.

De bustoer start 12 mei, de Dag van de Verpleging, en rijdt in twaalf dagen door het hele verzorgingsgebied, te beginnen in Den Bosch zelf.

Na het planten van een driestammige eik voor het nieuwe hoofdgebouw, vertrekt de bus richting het centrum van de stad waar burgemeester Van Mortel van Den Bosch zal instappen.

In de bus maken gastvrouwen het publiek wegwijs in het nieuwe ziekenhuis. Daartoe is de bus ingericht in de kleuren en met materialen uit het nieuwe ziekenhuis. Door middel van filmpjes, dia’s en folders zien bezoekers hoe het ziekenhuis er van binnen uitziet. Ook kunnen patiënten kennis maken met de nieuwe patiëntenpas.

De bustoer duurt tot 24 mei. Dat is de dag waarop het nieuwe pand officieel geopend wordt.

Auteur(s): Daan Marselis

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.